Suradnjom promicati i unapređivati zaštitu na radu

U Zavodu za unapređivanje zaštite na radu održan je radni sastanak ravnatelja Vitomira Begovića s predstavnicima Zagrebačkog velesajma Nikolom Bunjevcem, voditeljem projekta – koordinatorom u Sektoru sajmova i Romanom Kraljević, voditeljicom poslova u Odjelu za stručne i popratne aktivnosti. Sastanku su bili nazočni Neven Obradović i Sanja Sambol, viši stručni savjetnici u Zavodu.

Tijekom razgovora obostrano je iskazan interes za buduću suradnju na  informiranju, osvješćivanju, edukaciji, promicanju i unapređivanju kulture zaštite na radu te promoviranju najnovijih dostignuća u zaštiti na radu i predstavljanju domaćih proizvođača osobnih zaštitnih sredstava i zaštitne opreme.

Od  4. do 7. travnja 2017. na Zagrebačkom velesajmu održat će se proljetni sajmovi, a među njima bit će i 12. Međunarodni  sajam zaštite osoba i imovine Interprotex.

Zavod za unapređivanje zaštite na radu bit će partner na ovoj značajnoj sajamskoj manifestaciji u realizaciji niza edukativnih i drugih sadržaja namijenjenih stručnoj i općoj javnosti kojima će se predstaviti široko područje djelovanja i ukazati na važnost zaštite na radu za očuvanje radne sposobnosti svakog pojedinca, kao i pozitivne učinke dobre zaštite na radu na zdravlje, produktivnost, konkurentnost i gospodarske rezultate.

s predstavnicima Zagrebačkog velesajma (Foto: ZUZNR)