Poruka sa Zagrebačkih fontana

SVJETLOSNIM EFEKTIMA I KAPIMA VODE UPUĆENA PORUKA

 „STOP ozljedama na radu“

Na inicijativu Zavoda za unapređivanje zaštite na radu u suradnji s Gradom Zagrebom ovogodišnje obilježavanje Europskog tjedna zaštite na radu obogaćeno je u večernjim satima u petak, 27. listopada na zagrebačkim fontanama u Ulici Hrvatske bratske zajednice prekrasnim svjetlosnim efektima a kapi vode pretvorile su u prikaz aplikaciju prve Nacionalne kampanje „STOP ozljedama na radu“.

Na zanimljiv i jedinstven način Zavod za unapređivanje zaštite na radu, kao javna ustanova podsjetila je građane i najširu javnost na potrebu jačanja prevencije u sprječavanju ozljeda na radu, profesionalnih bolesti i bolesti povezanih s radom u Republici Hrvatskoj.

Našim raznolikim aktivnostima u promicanju značaja zaštite na radu za sve dobne skupine, kao i posebnim vizualnim doživljajem na fontanama, upućujemo poziv svim ključnim dionicima na djelatno sudjelovanje u ovoj kampanji uz podsjećanje da su život, zdravlje i očuvanje radne sposobnosti vrednote od posebnog društvenog interesa u našoj zemlji, poručio je Vitomir Begović, ravnatelj Zavoda za unapređivanje zaštite na radu.