JAVNI POZIV za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja i nagrade za životno djelo za promicanje zaštite na radu u Republici Hrvatskoj

Predmet javnog poziva je podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja i nagrade za životno djelo za promicanje zaštite na radu u Republici Hrvatskoj.

Za promicanje zaštite na radu se dodjeljuju:

  • priznanja
  • nagrada za životno djelo.

Priznanja i nagrada za životno djelo se dodjeljuju za ostvarene značajne rezultate i postignuća u zaštiti na radu s ciljem smanjenja broja i težina posljedica ozljeda na radu, profesionalnih bolesti i bolesti povezanih s radom.

Prijedlog za dodjelu priznanja i nagrade za životno djelo mogu podnijeti pravne i fizičke osobe. Kandidat/kinja za dodjelu nagrade i priznanja može biti fizička osoba.

Priznanja i nagrada će se dodjeliti prigodom obilježavanja Nacionalnog dana zaštite na radu, 28. travnja 2018. godine.

Prijedlozi se dostavljaju Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava, 10000 Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, u zatvorenoj omotnici s naznakom:

  • “Prijedlog za dodjelu priznanja za promicanje zaštite na radu” odnosno
  • “Prijedlog za dodjelu nagrade za životno djelo za promicanje zaštite na radu”

Rok za podnošenje prijedloga je 09. ožujka 2018. godine.

Javni poziv objavljen je na internetskim stranicama Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, preuzmite ga ovdje, kako biste saznali više o kriterijima i sadržaju prijedloga za dodjelu priznanja i nagrade.