Otvorena vrata ZUZNR u Splitu

Poslodavci, ovlaštenici poslodavca, sindikalni povjerenici, članovi radničkih vijeća, povjerenici radnika za zaštitu na radu, stručnjaci zaštite na radu, ovlaštene osobe za poslove zaštite na radu i drugi zainteresirani u Splitsko-dalmatinskoj županiji

POZIVAMO VAS

na radni susret

Otvorena vrata Zavoda za unapređivanje zaštite na radu u Splitu

Prevencija rizika, organizacija i provedba mjera zaštite na radu ključni su čimbenici za osiguranje sigurnih i zdravih radnih uvjeta te postizanje produktivnosti, radne učinkovitosti i konkurentnosti.

Zavod za unapređivanje zaštite na radu javna je ustanova u vlasništvu Republike Hrvatske nadležna za praćenje stanja i unapređivanje zaštite na radu, kao i za pružanje stručne pomoći poslodavcima, sindikatima, osobama ovlaštenima za poslove zaštite na radu, stručnjacima zaštite na radu, tijelima državne uprave, te svim zainteresiranim dionicima.

Zaštita života, zdravlja i očuvanje radne sposobnosti radnika vrednote su od posebnog društvenog interesa, i zato našom otvorenošću i partnerstvom želimo zajedno s vama unapređivati zaštitu na radu u svakoj radnoj sredini.

Saznajte kako primijeniti propise, optimizirati troškove, učinkovito organizirati i upravljati zaštitom na radu.

Pozivamo Vas na otvorena vrata Zavoda za unapređivanje zaštite na radu u Splitu, 29. studenog 2016. od 9,00 do 14,00 sati u prostorijama HUP-a Regionalnog ureda Split, Bernardinova 1 (iza Lože, pokraj kafića Gage). Prilika je za naš neposredan kontakt, međusobno upoznavanje, informiranje i savjetovanje o svim pitanjima iz područja zaštite na radu.

Prijave za sudjelovanje u programu Otvorena vrata ZUZNR u Splitu možete uputiti putem ispunjenog obrasca (preuzmite obrazac) do petka 25. studenoga 2016. godine na e-mail adresu:

ravnateljstvo@zuznr.hr ili hup-split@hup.hr .

Zaštita na radu važna je svima. Zaštita na radu je prva!