Edukacija

knjižnica

Nastavni planovi i programi

Znate li kakve su mogućnosti za stjecanje novih znanja ili poboljšanje postojećih? Ovdje ćete pronaći korisne informacije kako biste lakše krenuli dalje.

e_Učenje

e-Učenje

Ako se pripremate za ispit za stručnjaka zaštite na radu I i II stupnja i želite biti sigurniji u svoje znanje pomoći će vam pitanja i odgovori koje smo pripremili.

tablet

Riječ stručnjaka

Provjerite što pišu stručnjaci, eksperti za zaštitu na radu. Neki od tekstova koje objavljujemo u ovoj rubrici bili su publicirani u zbornicima radova s konferencija ili su pisani za stručne časopise kao zasebne teme.

laboratorij

Znanost i istraživanje

Nove tehnologije donose nove rizike u zaštiti na radu. Kako ih otkriti i reagirati na pravi način kako bi se izbjegle posljedice po zdravlje.

Ješko Ježić, maskota Zavoda za unapređivanje zaštite na radu

Dječji kutak

I najmlađima je važno znati zaštiti se od opasnosti, tim više što za mnoge još niti ne znaju da postoje. Učimo kroz igru.

e-Muzej

e-Muzej

Skinuli smo prašinu s neke stare osobne zaštitne opreme i drugih sredstava zaštite na radu i pozivamo vas da učiniti isto u e-Muzeju.

kosilica (foto: Pixabay)

Dom, vrt, hobi

Radovi u domu, vrtu ili hobi aktivnosti mogu zahtijevati korištenje različitih alata koji nestručnim i nepažljivim rukovanjem mogu uzrokovati lake ili teške ozljede. Izbjegnite ih!